• Jokin päivittäistavaraliike olisi Horsbäckissä korkeimpana toivelistalla. Kim Ahtola

Nopeasti katsottuna Horsbäck näyttäytyy tietämättömälle valtatien varrella olevien autoliikkeiden rivistönä. Todellisuus on huomattavasti monipuolisempi; näppärästi Tammisaaren ja Karjaan välillä sijaitsevalta alueelta löytyy Raaseporin laajin palvelu- ja huoltotarjonta. Alati kasvavalla alueella toimii lähes sata yritystä, korjaamoita ja pajoja. Alueelta luoteeseen sijaitseva Horsbäckin tila on antanut koko alueelle nimen.

Horsbäckin luonnollinen keskipiste on Wi-Box Bakery & Kitchen, maantiekrouvi, joka tarjoaa nykytrendeillä maustettua perinteistä ruokaa. Yrittäjyys on voimissaan alueella ja tämän myötä Horsbäck kehittyy ja uudistuu jatkuvasti, sekä tarjoaa nykyisin myös erilaisia tapahtumia.

Rakennusmestari Horsbäckin pienyritysten mahdollistajana

Horsbäck on miesten ja pienyrittäjien paratiisi. Ja mitä tulee sopivien työtilojen luomiseen automekaanikoille, maalareille, autopesuloille ja kuljetusliikkeille tuskin löytyy pätevämpää tahoa kuin Ahtolan perheyritys, joka on pyörittänyt rakennusliike Contrakia Horsbäckissa jo 20 vuoden ajan.

Slider
Inspiraatiota & uutisia! Tapaamme luovia uudistajia, paikallisia profiileja ja erilaisia toimijoita. Lisäksi trendejä ja paikallisia uutuuksia.
Hillomunkit pitävät Horsbäckin liikkeellä
Slider
film

3 x Paikallisvinkki

Miten hyvin tunnet oman alueesi parhaat paikat? Miksi täällä on niin hieno asua ja mitkä paikat ovat meidän omia suosikkejamme? Haluamme inspiroida keskustelua ja yhteisöllisyyttä- tsekkaa siis paikallisvinkit! Live like a local!

mr media logo
3 x asiaa, joita et tiennyt Horsbäckistä
horsback bild
Horsbäck sijaitsee valtatie 25 varrella Tammisaaren ja Karjaan välissä. Osaatko luetella kolme yritystä alueelta ja tiesitkö, että Horsbäckissä asuu myös kanoja? Luettuasi tämän tiedät enemmän Raaseporin suurimmasta kauppa-alueesta.
1
Miesten paratiisi.
Horsbäckistä löytyy valtatie 25 varrella sijaitsevien autokauppojen lisäksi paljon muuta. Aluella, jota voisi kuvailla miesten paratiisina, toimii lähes sata yritystä. Asentajia, verstaita, autopesuloita ja katsastukonttoreita, riippumatta siitä mitä haet, se löytyy täältä.
2
Horsbäckin kanat.
Kivenheiton päässä verstaista ja halleista löytyy peltoja ja kanoja. Kauppa-alue on saanut nimensä yritysten takana sijaitsevan Horsbäck gård- tilan mukaan. Käänny valtatieltä ja löydä alueemme kaunis maaseutu!
3
Mediatoimisto MR Media.
Tarvitsetko painotuotteita tai ikkunateippausta? Ehkä verkkosivu kaipaisi uutta ilmettä? MR Media on muuttanut Tammisaaren keskustasta Horsbäckiin ja löydät meidät osoitteesta Kuljettajantie 4. Tervetuloa!