• Tammisaarelaiset lähtevät Karjaalle hyvän ruuan perässä, ja se kertoo kaiken tarvittavan! Peta von Karis

Karjaa on pieni kaupunki, joka on muuttanut muotoaan rautatieliikenteen solmukohdasta luovaksi ja kulttuuriltaan jännittäväksi paikaksi. Rautatie on aina tuonut ihmisiä kaupunkiin ja luovat koulutusalat ovat tuoneet mukanaan uutta ajattelua ja lahjakkuuksia; tämä näkyy elävänä kulttuurielämänä, joka on tuonut tulleessaan mielenkiintoisia, uusia tapahtumia sekä persoonallisia ravintoloita. Karjaa pitää kokea, viime vuosina tämä funkiskaupunki on ylpeästi nostanut päätään vahvistaen omaa identiteettiään.

Keskustan Kauppiaankadun ympäristöstä löytyy laaja valikoima erikoisliikkeitä sekä kahviloita ja lounaspaikkoja. Pienyritykset, erikoisosaaminen ja teollisuus toimivat Karjaalla rinnakkain.

Serendipity – karjaalaisten viihtyisä olohuone

On olemassa ihanasti energisoivia ja inspiroivia paikkoja. Tiedät varmasti mitä tarkoitan. Hyvän olon ja turvallisuuden tunne sekoittuu sellaiseen kutittavaan haluun luoda jotain uuttaa. Art Café Serendipity Karjaalla on tällainen paikka.

Slider
Inspiraatiota & uutisia! Tapaamme luovia uudistajia, paikallisia profiileja ja erilaisia toimijoita. Lisäksi trendejä ja paikallisia uutuuksia.
Trendikkäitä syysmakuja maisteltavaksi
Slider
film
karta

3 x Paikallisvinkki

Miten hyvin tunnet oman alueesi parhaat paikat? Miksi täällä on niin hieno asua ja mitkä paikat ovat meidän omia suosikkejamme? Haluamme inspiroida keskustelua ja yhteisöllisyyttä- tsekkaa siis paikallisvinkit! Live like a local!

peta portrait
3 x syytä asua Karjaalla
peta bild
Kulttuuriprofiili Peta von Karis tai oikealta nimeltään Petri Horttana on tunnettu kulttuurimaailman monitaitajana. Hän on Karjaalla asuva muotoilija, jonka lavastukset alueen teatterituotannoissa ovat monille tuttuja.
1
Karjaa on kuin Berliini pienoiskoossa.
Julkisivu ei aina ole kaunein mahdollinen mutta sisältö ratkaisee. Merenrannan sijasta Karjaa rakennettiin rautatien varteen ja kaupungin läpi virtaa joki, jonka olemassaoloa kukaan ei huomaa kertomatta. Kuten Berliinissä sinun on lähdettävä ihmisten pariin kokeaksesi oikea viba. Teatteri, musiikki, valokuva- ja kuvataide on hyviä lähtökohtia kulttuurielämässä. Karjaa on elävä kaupunki, ainakin kello neljään iltapäivällä, jonka jälkeen sinun on tiedettävä minne mennä…
2
Ruoka!
Tammisaarelaiset lähtevät Karjaalle hyvän ruuan perässä, ja se kertoo kaiken tarvittavan! Karjaalta löytyy vaihtoehtoja kokkimaajoukkueen fine diningista humorististen nakkifaijojen hodareihin.

PS. Kyllästyttäessä Helsinkiin ja Turkuun on tunnin matka, mutta kaikki haluavat kuitenkin takaisin! Lisäksi karjaalaisilla on vahva ME-tunne, joka kantaa pitkälle.
3
Serendipity.
Ilman tätä paikkaa Karjaan yöelämä olisi kuin kävelykatu vailla mopoja tai puisto ilman musiikkitapahtumia. Live musiikkia puutarhassa omenapuiden ja elävien valojen alla, tai talvi-iltojen live esiintymiset takkatulen ja kynttilöiden loisteessä. Seinillä nuorten taiteilijoiden taidetta ja kanta-asiakkaiden tarinat. Lämmin voileipä on pysynyt samana vuodesta 1995.

Näe & Koe

Löydä kaikki mielenkiintoiset tapahtumat! Tapahtumakalenteri on ilmainen kaikille. Täällä yritykset, yhdistykset ja kaupungin toimialat voivat viestittää tapahtumistaan.

Katso myös koko Raaseporin tapahtumat!

Tuloksia:
Lataa lisää

Palvelut

Etsitkö putkimiestä tai tarvitsetko uudet verhot? Autopesun tai hieronnan tarpeessa? Täältä löydät kaikki paikalliset yritykset ja tarvitsemasi palvelut. Palveluja sinulle, lähellä sinua.

Katso myös koko Raaseporin yritykset!

Toimialat

Haku yritysnimellä

Toimialat

Haku yritysnimellä

Tulosta:
Lataa lisää
RAASEPORI - Kuljettajantie 4, 10600 Tammisaari
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. - Puh: +358 (0)44 732 2940
HANKO - Vaihdekatu 1, 10900 Hanko
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. - Puh: +358 (0)44 732 2940
place2go facebook
place2go instagram
place2go youtube