OMPELUSTUDIO HENNAS / PUKULIIKE MANCAVE

OmpeluStudio hennas Tammisaaren keskustassa valmistaa mittatilauksesta hyvin suunniteltuja ja ainutlaatuisia juhlavaatteita naisille. Persoonallisten naisten designvaatteiden tarjontaa täydentää miesten pukuliike ManCave; saman katon alta tyylikkäitä miesten vaatteita sekä arkeen että juhlaan. LifeStyleShopissa löydät arjen harmauden piristykseksi ylellisiä sisustustavaroita ja tyylikkään miehisiä lahjaideoita.

Yhteys

Puhelin: +358 50 358 3024 (Henna)
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yhteys

Puhelin: +358 50 358 3024 (Henna)
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

OMPELUSTUDIO HENNAS

OmpeluStudio hennas toteuttaa sinun puku-unelmasi hääpuvusta juhlavaatteisiin. Ainutlaatuisia mittatilauksesta ommeltuja juhlavaatteita, juuri sinun toiveidesi mukaisesti suunniteltuja, kangas- ja pitsivalintoja myöten. Suunnittelutyö tehdään alusta asti yhdessä asiakkaan kanssa ja tuloksena on juuri sinulle sopiva juhlavaate. Onko sinulla uudistusta kaipaavia vaatteita? Korjausompelu on trendikästä, tule ja anna vaatteellesi uusi elämä!

PUKULIIKE MANCAVE

Miesten PukuLiike Mancave on enemmän kuin pelkkä pukuliike. Saman katon alta löytyy miesten pukuja ja asusteita sekä arkeen että juhlaan. Puvut, paidat, kengät, asusteet, bokserit, T-paidat ja sukat- koko tyylikäs valikoima löytyy vaivattomasti samasta paikasta.
Muista myös lahjatavarat ja sisustus. Saatavilla myös tyylikkäitä miehisiä lahjoja kuten nahkaisia kortinpidikkeitä tai viskilaseja, sekä miehisiä sisustustavaroita.

LIFESTYLESHOP

Haluatko piristää arjen harmautta pienellä ylellisyydellä romanttiseen ja ylelliseen tyyliin tai tarvitsetko katseenvangitsijaa juhlakattaukseesi? LifeStyleShop tarjoaa valikoiman sisustustavaroita ja lahjaideoita; lämmittäviä huopia, sisutustyynyjä, kynttilänjalkoja ja lyhtyjä.
Miespuolisille asiakkaillemme tarjoamme valikoiman miehisempiä sisustusesineitä sekä tyylikkään miehisiä lahjaideoita.

OmpeluStudio hennas / PukuLiike MANCAVE
Osoite: Ystadinkatu 12, 10600 Tammisaari
Yhteys: +358 50 358 3024 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.