Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 650

Mitä Place2Go tarjoaa ja miksi siitä on minulle hyötyä?

Riippumatta siitä oletko yrittäjä, yhdistysaktiivi tai asukas Hangossa, Raaseporissa tai Inkoossa, sinun kannattaa lukea 10+1 kysymystä ja vastausta, ja tiedät mitä hyötyä sinulle on Place2Go:n tarjoamista palveluista.

1. Mikä Place2Go on?

Place2Go edustaa täysin uutta konseptia. Se ei ole perinteinen lehti eikä uutissivu, voit ajatella sitä paikallisena kohtaamispaikkana verkossa. Täältä löydät inspiroivia artikkeleita, tapahtumakalenterin, yhteystietoja ja tietoa Hangon, Raaseporin ja Inkoon yrityksistä ja yhdistyksistä. Lisäksi Place2Go tarjoaa perinteisiä ulkomainospaikkoja kuten banderolleja ja kylttejä Raaseporissa, sekä digitaalisia kylttejä Inkoossa, Tammisaaressa ja Karjaalla.

2. Mitä Place2Go tarjoaa alueen asukkaille?

Täältä löydät puhelinnumeron putkiasentajalle tai kampaajalle, jalkapallo-ottelun alkamisajan ja paikallisten yritysten erikoistarjoukset, sekä lisäksi inspiroivia artikkeleita ihmisistä ja ilmiöistä. Sivu on kuin paikalliskaupan ilmoitustaulu, se toimii apuna ja tiedonjakajana.

3. Mitä höytyä minulle yrittäjänä on tästä?

Yrityksen yhteystietojen julkaiseminen yrityslistauksessa on täysin ilmaista. Jos olet verkkosivun tarpeessa, tarjoamme edulliseen hintaan näppärän yrityssivun, josta yrityksen perustiedot ja toiminnat ilmenevät. Voit myös ostaa mainospaikan verkkosivulta, kokeilla nykyaikaista sisältömarkkinointia artikkeleiden muodossa, tai ostaa ulkomainontaa kuten esim. digitaalisen kylttipaikan.

previous arrow
next arrow
Slider

4. Miksi Place2Go on kehitetty?

Place2Go on asukkaiden ja yritysten yhteinen kohtaamispaikka. Haluamme nostaa esille paikallisvärin, ja kaikki Raaseporissa, Hangossa ja Inkoossa asuvat toimeliaat tulisielut. Tavoitteena on inspiroida vuoropuheluun ja laajempaan yhteisöllisyyteen alueellamme.

5. Miten itse voin osallistua ja muokata Place2Go:n sisältöä?

Sisältö luodaan yhdessä sinun kanssasi. Jos yrityslistauksessa ei ole yrityksiä, asiakas ei löydä etsimäänsä. Place2Go tarjoaa alustan mutta tapahtumien ja yritystietojen lisääminen jää asukkaiden, tapahtumanjärjestäjien ja yritysten tehtäväksi.

6. Onko tapahtumakalenteri tulevaisuudessa maksullinen?

Ei, tapahtumakalenteri on ilmainen. Kaikki tapahtumanjärjestäjät voivat ilmaiseksi julkaista tapahtumatietoja. Tarvitset vain oman tilin.

7. Mitä iloa minun yhdistykselleni on Place2Go:sta?

Yhteystietojen julkaiseminen yhdistyslistauksessa on ilmaista kaikille yhdistyksille. Tämä on oiva tapa saada tapahtumanne ja toimintanne useamman asukkaan tietoisuuteen. Myös tapahtumakalenteri on ilmainen. Tiesitkö, että sekä yhdistykset voivat esitellä toimintaansa oman yhdistyssivun kautta Place2Go- sivustolla? Jos et tarvitse monimutkaista ja kallista verkkosivua, tämä yksinkertaisempi ja edullisempi vaihtoehto on täydellinen valinta sinulle!

previous arrow
next arrow
Slider

8. Miksi yhdistykset saavat halvempia mainospaikkoja Raaseporissa?

Ulkomainospaikat Raaseporissa ovat toteutettu yhteistyössä Raaseporin kaupungin kanssa. Kaupunki haluaa tukea paikallisia yhdistyksiä antamalla mahdollisuuden edullisiin mainospaikkoihin, esimerkiksi tapahtumamarkkinointia varten. Yhdistyspaikkoja on varattu tietty määrä, ja ne jaetaan varausjärjestyksessä.

9. Voiko kuka tahansa varata paikan digitaaliselta näytöltä?

Kyllä, kuka tahansa voi ostaa mainospaikan digitaalisilta kylteiltä Tammisaaressa, Karjaalla ja Inkoossa. Uusien digitaalisten kylttien avulla voit tuoda esille viestisi tavalla, joka varmasti herättää kiinnostusta tarjoamiisi tuotteisi. Varaa oma paikkasi jo tänään!

10. Alumiinikyltti- ja banderollimainospaikat ovat loppuunmyyty, koska voin varata paikan seuraavan kerran?

Kaikki alumiinikyltit ja banderollipaikat Tammisaaressa ja Karjaalla ovat nyt loppuunmyyty. Yhteensä 100 paikkaa on myyty, ja seuraavan kerran näitä mainospaikkoja voi ostaa on tammikuussa 2021. Oletko kiinnostunut? Ota yhteyttä, ja lisäämme yrityksesi jonotuspaikalle.

11. Miksi sisältömarkkinointi olisi hyvä vaihtoehto minulle?

Sisältömarkkinointi on nykyaikainen tapa viestiä sinun yrityksestäsi tai yhdistyksestäsi asiakkaillesi. Tavoitteena on luoda arvokasta ja merkityksellistä sisältöä ja tietoa asiakkaiden tarpeisiin. Place2Go tarjoaa innostavia ja mielenkiintoa herättäviä vaihtoehtoja sekä yrityksille että yhdistyksille.

TEKSTI: Ilse Klockars, Place2Go / KUVAT: Janica Söderlund, MR Media

Nuorten pelaajien kehitysedellytysten parantaminen on selkeä tavoite neljän jalkapalloseuran aloittaessa ainutlaatuisen yhte...

Haluamme edistää inspiroivia kohtaamisia yhteisen paremman tulevaisuuden puolesta. Olemme yhdessä vastuussa alueemme kehitt...

MR Media on viimeisen kahden vuoden aikana suunnitellut ja kehittänyt Place2Go -markkinointialustan. Alusta tulee toimimaan t...

Nuorten pelaajien kehitysedellytysten parantaminen on selkeä tavoite neljän jalkapalloseuran aloittaessa ainutlaatuisen yhte...