Näin teet arjestasi ylellisen 2020

Varmista itsellesi oma inspiroiva uusi vuosi. Jätä arkinen urautuminen ja tylsyys; seuraavassa vinkkejä tavoitteen saavuttamiseen matkustamatta Thaimaahan. Haasta itsesi löytämään kaikki lähialueen hienoudet, inspiroi muita; samalla omatuntosi kiittää sinua ympäristöystävällisyydestäsi.

1. Varaa pöytä sinulle uudesta ravintolasta

Tunnelmaltaan uniikkeja hyvää ruokaa loihtivia ravintoloita löytyy alueeltamme useita. Joko sinä olet vieraillut Mustion linnan ravintolassa, supersuositussa YLP! -pizzeriassa tai Karjaan mielenkiintoisissa ruokapaikoissa?

2. Kerää rukseja omaan bucket listaasi

Oletko jo pitkään ajatellut nauttia jalkahoidosta, kuvauttaa koirasi valokuvausstudiolla tai kokeilla ratsastamista islanninhevosella? Tiedät, juuri nuo kaikki toteutumattomat asiat haavelistallasi; nyt on aika lopultakin toteuttaa asioita, joista olet haaveillut jo pitkään.

3.Iltakävely naapurikaupungissa

Hyppää oivallisen lähijunamme kyytiin ja lähde näppärästi naapurikaupunkiin iltakävelylle. Tee virkistävä iltakävely uudessa ympäristössä valaistuja taloja katselleen. Nauti lopuksi kuppi kuumaa viihtyisässä kahvilassa ennen paluumatkaasi!

4.Rentoudu omassa kylpylässä

Miksi matkustaa Naantaliin tai Vantaalle kun voit nauttia rentouttavasta kylpyläkokemuksesta kauneushoitoineen läntisellä Uudellamaalla? Regatta Spa Hangossa on ihana hyvänolon keidas, aivan täydellinen arjen vapaapäivän nautintoja varten.

previous arrow
next arrow
Slider

5. Talviseikkailu luonnossa

Valitse luontopolku, jossa et ole käynyt aikaisemmin. Varaa reppuun lämmintä kaakaota ja herkullista välipalaa ihanan tunnelman luomiseksi. Seikkaile uusilla poluilla; tutkiskele rantakallioiden muotoja tai uppoudu talvimetsän ihanaan vehreyteen.

6. Lähde kulttuurimatkalle

Monessako museossa vierailit viime vuonna? Tutustu omaan lähiseutuusi vierailemalla alueen upeissa museoissa. Tiesitkö, että Museokortilla pääset yhteensä 300 eri museoon eri puolilla maata, luonnollisesti myös lähialueella?

7. Vieraile kuuluisassa sekatavarakaupassa

Tenholan kirkonkylässä sijaitseva Frimans Diversehandel on onnistunut houkuttelemaan asiakkaita läheltä ja kaukaa. Kaupan herkullinen juustotiski on vierailun väärti, ja samalla kannattaa tutkiskella persoonallisen ja mieluisan sekatavarakaupan muita antimia.

previous arrow
next arrow
Slider

8. Käytä paikallisia palveluja

Tiesitkö, että alueeltamme löytyy useita osaavia eri alojen käsityöläisiä? Ensi kerralla viet ehkä nahkalaukkusi korjattavaksi suutarille tai laitatat uuden verhoilun vanhaan tuoliin uuden ostamisen sijasta? Samalla voit ylpeänä nauttia paikallisesti ostamastasi palvelusta.

9. Haasta itsesi

Sinä, joka et pidä urheilusta: osta lippu käsipallo-ottelun katsomoon. Sinä, joka et tunne paikallishistoriaa: tutustu paikkakunnalla kymmeneen muistomerkkiin. Sinä, joka et käy teatterissa: katso valitsemasi teatterinäytös. Uskalla kokeilla jotain uutta tänä vuonna, ja yhtäkkiä ehkä yllätät itsesi ajattelemasta aivan uusia ajatuksia!

10. Ole positiivinen puolestapuhuja

Muista samalla jakaa kaikki hauskat kokemuksesi. Suosittele, jaa ja inspiroi muita löytämään, kokemaan ja käyttämään kaikkia alueelta löytyviä hienoja palveluja. #supportyourlocal

previous arrow
next arrow
Slider

TEKSTI: Ilse Klockars, Place2Go / KUVA: Janica Söderlund, MR Media, Nina Ahtola, NinaFotograf, Emilia Nyberg, Fotograf Emilia Nyberg, Kari Nyyssönen

100 iloista jalkapalloilijaa eivät voi olla väärässä. Ekenäs IF:n jalkapallokoulu on sekä nykyisten että tulevien pela...

Nuorten pelaajien kehitysedellytysten parantaminen on selkeä tavoite neljän jalkapalloseuran aloittaessa ainutlaatuisen yhte...

Onnistuneita kokouksia on monenlaisia mutta yhteinen tekijä on usein osallistujien viihtyminen. Inspiroiva ympäristö houkut...

Riippumatta siitä, onko kyseessä karannut koira, tai perhe, jonka toiveena olisi pieni suloinen kissanpentu, yleensä Barös...