Paikallisen elinvoiman puolesta sykkivä sydän

Haluamme edistää inspiroivia kohtaamisia yhteisen paremman tulevaisuuden puolesta. Olemme yhdessä vastuussa alueemme kehittämisestä elinvoimaiseksi ja houkuttelevaksi asuinpaikaksi; me uskomme tulevaisuuteen, yhteistyöhön, uusin yritysideoihin ja toistemme kannustamiseen. Näin me paikallisesti voimme muuttaa maailmamme, askel kerrallaan.

Place2Go on paikallinen ihmisten ja yritysten kohtaamispaikka. Haluamme olla yhteisessä arjessa toimiva tiedonvälittäjä ja inspiroija. Toivoisimme olevamme mahdollistaja kaikille niille tulisieluille ja toimeliaille ihmisille, joilla on yhteinen intohimo kehittää omaa asuinpaikkakuntaansa.

Place2Go-sivustolta löydät tietoa ja inspiraatiota; tapahtumista, yrittämisestä ja yhdistystoiminnasta sekä paikallisesti että alueellisesti. Toivomme verkkosivuiltamme löytyvän kipinöitä yhteisiin keskusteluihin ja alueellisen yhteisöllisyyden kasvattamiseen. Yhdessä luomme hyödyllisen kokonaisuuden, joka edistää hyvän elämän edellytyksiä läntisellä Uudellamaalla.

Löydä etsimäsi tieto tai palvelu nopeasti

Place2Go on syntynyt halusta tehdä asioita aiempaa paremmin. Valtava informaation ja viestien tulva vyöryy ylitsemme päivittäin. Joskus tämä kaikki tuntuu ylivoimaiselta ja tarpeellisen tiedon löytäminen voi olla vaikeaa. Place2Go:n avulla löydät etsimäsi tiedon tai palvelun nopeasti.

Tiesitkö, että Horsbäckissä toimii noin 90 yritystä? Tai että alueeltamme löytyy kolme uniikkia elokuvateatteria? Mistä voit ostaa ekokosmetiikkaa tai takkapuita? Me annamme kaikille paikallisille yrittäjille mahdollisuuden ilmaiseen näkyvyyteen. Haluamme auttaa sinua löytämän tarvitsemasi palvelut ja tavarat nopeasti ja helposti. Paikalliset palvelut ovat olemassa sinua varten, sinun lähelläsi.

Toivomme, että sinä yrittäjänä haluaisit hyödyntää tarjoamamme mahdollisuuden ja auttaa ihmisiä löytämään juuri sinun yrityksesi. Olemme kaikki yhteisesti vastuussa alueemme kehittämisestä elinvoimaiseksi ja houkuttelevaksi asuinpaikaksi.

previous arrow
next arrow
Slider

Oman elämäsi rakennuspalikat

Yhteinen maailmamme ja vallitsevat arvot ovat ison muutoksen edessä. Vastuuton kulutusyhteiskunta on tullut tiensä päähän. Me haluamme auttaa sinua löytämään itsellesi oikeat rakennuspalikat vastuullisemman elämän toteuttamiseksi.

Kaikki ihmiset unelmoivat merkityksellisestä työstä, oman osaamisen kehittämisestä ja unelmiensa tavoittelemisesta. Jokainen haluaa elää vastuullista elämää, ja ennen kaikkea oman näköistä elämää. Uusi yhteiskunta perustuu vahvasti monimuotoisuuteen; eettisiin valintoihin, tasa-arvoon ja ekologiseen vastuullisuuteen. Mutta myös uudet työnteon muodot, sateenkaariperheet ja luonnonmukainen asuminen on osa kokonaisuutta.

Lue, ja löydä inspiraatiota meidän kirjoittamistamme tarinoista eri ihmisten elämänvalinnoista, tai löydä unelmatyöpaikkasi verkkosivumme kautta. Alueellamme asuu huima määrä tulisieluja ja toimeliaita ihmisiä, joilla on yhteinen palo yhteisen yhteiskuntamme kehittämiseen. Löydä kipinä oman elämäsi ja osaamisesi kehittämiseen!

previous arrow
next arrow
Slider

Pienimuotoisuus on voimavara

Kyse on ennen kaikkea oman alueemme valttien rohkeasta esille nostamisesta. Me haluamme sinun oppivan lisää omasta kaupungistasi ja löytävän etsimäsi osaava ammattilainen, kohtaavan luovia tekijöitä, löytävän uutisia, palveluita ja ajankohtaisia tapahtumia omalta asuinpaikkakunnaltasi.

Löydä aito paikallisuus, ja ennen kaikkea; nosta aktiivisesti ja ylpeästi esille oma alueesi. Viemme yhdessä viestiä eteenpäin ja luomme yhdessä nosteen koko alueellemme. Onko toiveesi maalata akvarellejä Karjaalla tai aloittaa fysiikkatreeni Tammisaaressa? Tai ehkä haluaisit liittyä kuoroon Pohjassa?

Pienimuotoisuus on voimavara itsessään ja yhdessä olemme vahvoja. Inspiroidu yhteisöllisyydestä, ja kanna oma vastuusi elinvoimaisen ja uudenlaisen elämän luomisesta. Paikallisen elämän aika on koittanut.

TEKTSI: Ilse Klockars, Place2Go / KUVA: Janica Söderlund, MR Media, samt Peter Lundqvist, Johanna Sandin, Nina Ahtola, Sofia Lindqvist, Karin Lindroos, Elisabeth Blomqvist, Johan Ljungqvist, Ramona Lindberg ja Jonas Ehrnsten.

Varmista itsellesi oma inspiroiva uusi vuosi. Jätä arkinen urautuminen ja tylsyys; seuraavassa vinkkejä tavoitteen saavutta...

Riippumatta siitä oletko yrittäjä, yhdistysaktiivi tai asukas Hangossa, Raaseporissa tai Inkoossa, sinun kannattaa lukea 10...

Nyt on aika kutsua ystävät koolle, napata kännykät käteen ja lähteä lähiluontoon kokeilemaan tietovisailupeli Veviä. ...

Hän rakastaa haasteita. Kehitystyö ja strateginen ajattelu ovat hänen intohimonsa. Heidi Forsman on Länsi-Uudenmaan menest...