• Fiskarsissa ihmiset ovat ehkä hieman erilaisia ja avarakatseisempia. Susanna Kankare

Ainutlaatuisen kauniin ruukkiympäristön lisäksi Fiskars on myös vakiinnuttanut asemansa maamme taiteen ja käsityön keskuksena. Lumoavien näyttelyiden ja tapahtumien myötä Fiskarsista on muodostunut ympärivuotisesti mielenkiintoinen vierailukohde kaikille inspiraatiota kaipaaville.

Ruukista löytyy runsaasti korkeatasoisia design- ja käsityöalan putiikkeja ja puoteja. Tämän lisäksi ruukkia ympäröivä luonto tarjoaa upeita mahdollisuuksia ulkoilmaelämään ja luontokokemuksiin. Fiskarsissa on korkealaatuisia tiloja juhlien, kokousten ja messujen järjestämiseen. Lisäksi alueella voi ostaa ainutlaatuisia ja laadukkaita raaka-aineita.

Fiskarsin tulisielu on yrityskehittämisen taituri

Luonteeltaan hän on tulisielu ja innostaja. Osaamisellaan ja omistautuneisuudellaan hän myös saa asioita aikaiseksi. Susanna Kankare kehittää sekä yrityksiä että yhteistä elinympäristöä Fiskarsissa.

Slider
Inspiraatiota & uutisia! Tapaamme luovia uudistajia, paikallisia profiileja ja erilaisia toimijoita. Lisäksi trendejä ja paikallisia uutuuksia.
Pieni ruokapuoti hurmaa designkylän sydämessä
Slider
film
karta

3 x Paikallisvinkki

Miten hyvin tunnet oman alueesi parhaat paikat? Miksi täällä on niin hieno asua ja mitkä paikat ovat meidän omia suosikkejamme? Haluamme inspiroida keskustelua ja yhteisöllisyyttä- tsekkaa siis paikallisvinkit! Live like a local!

tips lumo portrait
3 + 1 vinkkiä Fiskarsiin
tips lumo bild
Ville Huuki on Fiskarsissa sijaitsevan Ruokapuoti Lumon pitäjä ja pientuottajien ja laadukkaan ruuan puolesta puhuja. Tässä Villen kolme + yksi tärppiä Fiskarsiin ja lähialueelle.
1
Fiskarsin kyläkokonaisuus.
Täällä saa mielestäni hienon kokemuksen siitä mitä kyläyhteisö tarkoittaa. Ennenkin kylissä oli eri alan osaajia kuten puuseppiä ja eri käyttöesineiden valmistusta, kuten täällä tänä päivänä.
2
Fiskarsin Panimo.
Tämä on mielenkiintoinen paikka. Panimon olutetikka on valmistettu Fiskarsin joenrannan bakteerikannasta. Aika intohimoisia kavereita!
3
Backersin leipomo.
Peruskiva paikka, jossa näkee alueen ihmisiä aamukahvilla. Kiva tunnelma ja laadukkaita tuotteita.

+ 1. Kosken kartano. Tila on WWF:n puolesta palkittu Suomen ympäristöystävällisimpänä maatilana. Se on hyvän tunnelman paikka, jossa luontoa pidetään isossa arvossa.