• Ilman muotiblogiani en todennäköisesti olisi oppinut näkemään kaikkea hienoa lähiympäristössäni. Sofia Lindqvist

Idyllisen Tammisaaren vanhan kaupungin upeat puutalot ja kapeat kujat luovat tunnelmallaan koko kaupungin ilmapiirin. Pienimuotoinen mutta elinvoimainen, sitä kaupunki on aina ollut. Kadunnimet kertovat pitkästä käsityöläisperinteestä; Hatuntekijänkatu, Liinakankurinkatu, Nahkurinkatu ja Sepänkatu. Luonnon läheisyys, maaseutu ja saaristo tekevät Tammisaaresta houkuttelevan elinympäristön. Yrittelijäisyys ja rikas kulttuurielämä tekee kaupungista puoleensavetävän paikan asua ja yrittää.

Tunnelmallisimmat shoppailupaikat löydät torin läheisyydestä ja erikoisliikkeet maamme vanhimman kävelykadun varrella tarjoavat henkilökohtaista palvelua. Kesäisin vierassataman terassit ja Stallörenin puisto houkuttelevat viihtymään meren äärellä. Elinvoimaisesta pikkukaupungista löytyy myös eri kauppa-alueiden erikoispalveluita.

Tarina
Puolimatkassa kohti omaa unelmaa

Ravintola sijaitsee erikoisessa kivitalossa keskellä viihtyisää puutarhaa notkuvien omenapuiden ympäröimänä. Kesäisin meren tuoksu yltää terassille. Vieraillessasi Höijers Bistro, Bar & Gardenissa olet aivan Tammisaaren keskustassa mutta kuitenkin lähes kuin pienessä keitaassa.

Slider
Inspiraatiota & uutisia! Tapaamme luovia uudistajia, paikallisia profiileja ja erilaisia toimijoita. Lisäksi trendejä ja paikallisia uutuuksia.
Artikkeli
Gitta ja Gischi ovat seuratoiminnan tulisieluja
Slider

3 x Paikallisvinkki

Miten hyvin tunnet oman alueesi parhaat paikat? Miksi täällä on niin hieno asua ja mitkä paikat ovat meidän omia suosikkejamme? Haluamme inspiroida keskustelua ja yhteisöllisyyttä- tsekkaa siis paikallisvinkit! Live like a local!

tips jons portrait
3 x Kokemisen arvoista vinkkiä saaristoon
tips jons bild
Jöns Aschan, saaristolainen, melontaopas ja Melontatehdas- yrityksen omistaja. Hän on asunut meren läheisyydessä koko elämänsä ja saaristo on hänelle ympärivuotinen vierailukohde. Jöns tarjoaa sinulle parhaat vinkkinsä upeisiin saaristokokemuksiin!
1
Tropiikin vehreys.
Tammisaaren ja Raaseporin linnan välinen sisempi vesiväylä tarjoaa hyvin erikoisen kokemuksen melojalle. Väylän varrella kasvava korkea ja tiiviskasvuinen kaislikko tekee melontaretkestä tropiikin viidakon kaltaisen elämyksen.
2
Täydenkuun yö majakkasaarella.
Tammisaaren ulkosaaristossa sijaitseva majakkasaari Sundharun on mielenkiintoinen vierailukohde. Aivan erityisen hieno se on loppukesästä, elokuussa, täydenkuun yöllisessä loisteessa. Heti vesille päästyäsi kohtaat toisen maailman.
3
Koe vuodenajat saaristossa.
Kuumeisen kesäkauden ulkopuolinen aika odottaa löytäjäänsä saaristossa. Hiljaisuus ja rauha, koskematon luonto ja meri. Upeat syksyiset melontaretket, tai retkiluistelu peilikirkkaalla merenjäällä ovat saariston varsinaisia helmiä!

Place2Go Ekenäs IF

Place2Go tekee yhteistyötä Ekenäs IF:n juniorijalkapalloilun kanssa, tavoitteena on tukea aktiivista paikallisuutta. Tulevan vuoden aikana voit nauttia artikkeleista ja tarinoista paikallisseuran eri juniorijoukkueista.

Lisäksi tarjoamme tietoa ajankohtaisista asioista junioriurheilun saralta sekä kurkistamme aktiivisen paikallisseuran kulissien taakse. Muista myös seurata päivityksiä EIF:n toiminnasta Place2Go:n sosiaalisen median kanavissa! (Facebook & Instagram)

Kokonaisen suvun jalkapallorakkaus
Gitta ja Gischi ovat seuratoiminnan tulisieluja
Edustusjoukkueen ottelu on tärkeä koko seuralle
Suomen Anfield Road löytyy Latokartanonkadulta Tammisaaressa
Jalkapallokoulu on kesän kohokohta
EIF P05: Hyvä joukkuehenki luodaan kentän ulkopuolella
previous arrow
next arrow
Slider

Näe & Koe

Löydä kaikki mielenkiintoiset tapahtumat! Tapahtumakalenteri on ilmainen kaikille. Täällä yritykset, yhdistykset ja kaupungin toimialat voivat viestittää tapahtumistaan.

Katso myös koko Raaseporin tapahtumat!

Palvelut

Etsitkö putkimiestä tai tarvitsetko uudet verhot? Autopesun tai hieronnan tarpeessa? Täältä löydät kaikki paikalliset yritykset ja tarvitsemasi palvelut. Palveluja sinulle, lähellä sinua.

Katso myös koko Raaseporin yritykset!

Toimialat

Haku yritysnimellä

Toimialat

Haku yritysnimellä

Tulosta:
Lataa lisää

Aktiviteetit

Raaseporista löytyy uskomaton määrä aktiivisia yhdistyksiä, jotka tarjoavat monenlaista aktiviteettia. Tutustu, inspiroidu ja löydä oma aktiviteettisi!

Katso myös koko Raaseporin yhdistykset!

RAASEPORI - Kuljettajantie 4, 10600 Tammisaari
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. - Puh: +358 (0)44 732 2940
HANKO - Vaihdekatu 1, 10900 Hanko
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. - Puh: +358 (0)44 732 2940
place2go facebook
place2go instagram
place2go youtube