• Vaimojen ei pidä odottaa autoissa miesten ollessa ruuviostoksilla. Pelle Friman

Bromarv on todellinen pieni helmi; meren äärellä huikeassa luonnossa maanviljely ja kalastus sulautuu pienyrittäjyyteen. Maaseudun ylpeät ja tarmokkaat asukkaat nauttivat hyvästä elämästä. Elinvoimaisen maaseudun ja saariston ylläpitämiseksi vaaditaan sitoutuneita yrittäjiä. Ja juuri näistä Teholan ja Bromarvin alueet tunnetaan.

Sekä Bromarvissa että Tenholassa voit löytää sen hieman erikoisen ja omaperäisen. Sen isojen kaupunkien virtaviivaisuuden nimissä kadottaman tarjonnan. Täältä löytyy persoonallisia majoitusvaihtoehtoja, oma juustola, paikallista jäätelöä sekä upeita raaka-aineita paikallisilta tiloilta. Kahviloita, ravintoloita ja tunnelmallisia sekatavarakauppoja, vastaavia tuskin on löydettävissä mistään muualta. Puhumattakaan osaavista käsityöläisistä ja rakennuspalveluista vaativaankin tarpeeseen.

”Hoida työsi niin hyvin, että asiakas soittaa uudestaan!”

Voit osallistua yrittäjäkurssille tai vaihtoehtoisesti voit vierailla Tenholan kirkonkylässä jututtamassa Pelle Frimania. Hänen käsissään hoituvat kaikki; lumitöistä Tenholan oman juuston valmistukseen, paikallisen sekatavarakaupan pito sekä kylän keskipisteenä toimivan ravintolan pyöritys. Pelle ja hänen perheensä ovat olennainen osa Tenholan kirkonkylää.

Slider
Inspiraatiota & uutisia! Tapaamme luovia uudistajia, paikallisia profiileja ja erilaisia toimijoita. Lisäksi trendejä ja paikallisia uutuuksia.
Retkelle upealle Vaktkojbergetin luontopolulle
Slider

3 x Paikallisvinkki

Miten hyvin tunnet oman alueesi parhaat paikat? Miksi täällä on niin hieno asua ja mitkä paikat ovat meidän omia suosikkejamme? Haluamme inspiroida keskustelua ja yhteisöllisyyttä- tsekkaa siis paikallisvinkit! Live like a local!

tips friman portrait
3 x hyvän elämän vinkit Tenholaan
tips friman bild
Per-Olof ”Pelle” Friman Tenholan kirkonkylässä hoitaa kaiken lumitöistä Tenholan oman juuston valmistukseen, paikallisen sekatavarakaupan pitoon sekä kylän keskipisteenä toimivan ravintolan pyörityksen. Lue monitoimijan vinkit Tenholaan!
1
Sijainti.
Tenholassa on hyvä olla ja täältä on tarvittaessa vain 20 km keskustaan.
2
Tenhola on Tenhola.
Kyllä meillä on ihan oma jengi ja oma identiteetti täällä!
3
Kaikki toimii Tenholassa.
Asiat hoituvat ja homma toimii!
tenala blade logo

Yhteistyössä Tenala Byarådsförening rf:n kanssa haluamme edistää aktiivista paikallisuutta. Tästä voit lukea Tenalablade- lehdessä jo julkaistuja juttuja, ja selata näköislehteä.

Pinoccio oli yleisömenestys - kesäteatteritoiminta jatkuu
Arvostettu rakennusalan yrittäjä palkitaan
Koiraterapia otti hunajan paikan
Bygdegårdenin herkullinen murhajuttu
Vanhat Tenholakuvat löytyivät Ruotsista
Kirjavinkkejä Tenholan ystäville
previous arrow
next arrow
Slider

Näe & Koe

Löydä kaikki mielenkiintoiset tapahtumat! Tapahtumakalenteri on ilmainen kaikille. Täällä yritykset, yhdistykset ja kaupungin toimialat voivat viestittää tapahtumistaan.

Katso myös koko Raaseporin tapahtumat!

Palvelut

Etsitkö putkimiestä tai tarvitsetko uudet verhot? Autopesun tai hieronnan tarpeessa? Täältä löydät kaikki paikalliset yritykset ja tarvitsemasi palvelut. Palveluja sinulle, lähellä sinua.

Katso myös koko Raaseporin yritykset!

Aktiviteetit

Raaseporista löytyy uskomaton määrä aktiivisia yhdistyksiä, jotka tarjoavat monenlaista aktiviteettia. Tutustu, inspiroidu ja löydä oma aktiviteettisi!

Katso myös koko Raaseporin yhdistykset!

RAASEPORI - Kuljettajantie 4, 10600 Tammisaari
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. - Puh: +358 (0)44 732 2940
HANKO - Vaihdekatu 1, 10900 Hanko
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. - Puh: +358 (0)44 732 2940
place2go facebook
place2go instagram
place2go youtube