Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 649

Horsbäck-päivä nyt tuplasti isompana

Horsbäck-päivä järjestetään tänä vuonna entistä suurempana ja keskitetympänä. Koko perheen tapahtuma järjestetään 5 toukokuuta katsastusaseman pihamaalla.

Viime vuonna tapahtuma houkutteli 1 500 kävijää, ja kaikki sujui yli odotusten. Viime vuonna tapahtumassa oli pienempi näyttelyalue, muu ohjelma oli hajautettu osallistuvien yritysten toimitiloihin. Tänä vuonna panostetaan suurempaan yhteiseen tilaan, jonne kaikki toiminta keskitetään.

- Kävijöille on mukavampaa, jos kaikki löytyy samasta paikasta, Leif Sjölund yrityksestä Truck Wash toteaa.

Vuoden tapahtuman yhteydessä käytetään markkinointinimeä Hors-Power-bäckpäivää. Toistakymmentä jenkkiautoa, yhtä monta eurooppalaista ja japanilaista autoa, sekä parisenkymmentä moottoripyörää toimivat tapahtuman vetonauloina. Lisäksi paikan päältä löytyy parikymmentä yritysajoneuvoa.

- Moottoriteema osoittautui toimivaksi konseptiksi jo viime vuonna, Peter Söderlund Max´s Energy-yrityksestä kertoo. Horsbäckin kauppa-alueen yritykset tunnetaan hevosvoimistaan, mutta yhä useampi muun toimialan yritys on sijoittautumassa alueelle. Hiljattain alueelle asettuneita yrityksiä ovat mm. Wi-Box ja Etelävartiointi. Autojen ja moottoripyörien lisäksi perheen pienimmille löytyy pomppulinna, josta vastaa SOS-Hinaus. Wi-Box Bakery & Kitchen myy grilliruokaa ja juomia. Jos kahvihammasta kolottaa, voi pistäytyä kahvikojussa, jossa tarjolla on tuoretta kahvia.

- Haluamme uudistaa tapahtumaa vuosi vuodelta, sanoo Mikael Roms, joka edustaa yrityksiä MR Media ja Place2Go.

Tapahtuman juontajana toimii rutinoitunut Pati Limnell. Lisäksi taustalla soitetaan musiikkia.

- Täältä löytyy jokaiselle jotain, Leif Sjölund sanoo.

Yhteistyötä ja yhteenkuuluvuutta

On olemassa ohjausryhmä, joka otti viime vuonna tehtäväkseen herättää Horsbäck-päivä taas henkiin. Ohjausryhmän jäseniä ovat Klaus Sundblom (Hydroforest), Mikael Roms (MR Media ja Place2Go), Peter Söderlund (Max´s Energy), Kim Ahtola (Contrak) ja Leif Sjölund (Truck Wash).

- Yrittäjinä haluamme päätoimemme ohella tehdä työtä luodaksemme yhteenkuuluvuuden tunnetta alueella. Yhteistyön avulla on sekä helpompaa, että edullisempaa saada laajaa näkyvyyttä kaikissa markkinointikanavissa. Haluamme tuoda esille kaikki uudet toimialat, ja näyttää, että tarjonta alueella kasvaa jatkuvasti. Täällä rakennetaan koko ajan uusia halleja, ja jokaisessa niistä on liiketoimintaa, sanoo Mikael Roms, jonka yritykset MR Media ja Place2Go siirtyvät syyskuussa Horsbäckiin.

Palaute alueen yrittäjiltä oli viime vuonna positiivista. Kiinnostus vuoden tapahtumaan on myös ollut suurta. Alueelta löytyy lähes sata yritystä, joten mahdollisuudet järjestää jotain vielä isompaa tulevaisuudessa ovat hyvät.

- Yritysten kannattaa osallistua tapahtumaan, vaikka omasta takaa ei löytyisikään mitään näytteille asetettavaa. Osallistumalla tukee alueen toimintaa, ja samalla voi tutustua alueen muihin toimijoihin, Roms sanoo.

Horsbäck-päivä voidaan nähdä kesäkauden avauksena. Tapahtuma on maksuton, ja järjestetään lauantaina 5 toukokuuta klo 10 – 14.Lisätietoa:
Mikael Roms
s-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / Puh: 040 775 9080
Verkkosivut: www.mrmedia.fi

Teksti: Celinda Byskata, MR Media Oy Ab / Kuvat: MR Media Oy Ab

Tammisaaressa sijaitseva Oy BN Autohuolto Ab on vakiintunut huoltokorjaamo, joka merkkihuoltaa Volkswagen, Volkswagen hyötyau...

Horsbäck on miesten ja pienyrittäjien paratiisi. Ja mitä tulee sopivien työtilojen luomiseen automekaanikoille, maalareill...

Wi-Box Bakery & Kitchen on Horsbäckin sykkivä sydän. Houkutteleva tiski on täynnä täytettyjä sämpylöitä, värikk...