Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 649

Kirjanpito P-E Nyberg Ky – enemmän kuin tavallinen tilitoimisto

Premium: Tarina

Lisääntyneen kysynnän vuoksi Kirjanpito P-E Nyberg Ky tarjoaa nyt perinteisten kirjanpitopalveluiden lisäksi myös juridisia palveluita sekä yrityksille että yksityishenkilöille.

- ”Kysyntää löytyy kaikenlaisille juridisille palveluille. Yksityishenkilöitä koskien mieleeni tulee lähinnä mm. avopuolisoiden sopimukset, testamentit sekä perunkirjoitukset. Myös asiat koskien kauppakirjoja ja lahjakirjoja ovat oleellisia. Yritysasiakkaidemme tavallisimmat toimeksiannot koskevat usein yrityksen perustamista varten tarvittavien asiakirjojen ja asiapaperien laatimista sekä sukupolvenvaihtoihin ja kiistoihin liittyviä asioita”, kertoo yrittäjä Marcus Nyberg.

Riikka Harkonmäki haluaa tehdä työtä paikallisesti

Kirjanpito P-E Nybergin työtiimi sai vahvistusta Riikka Harkonmäestä, joka astui virkaan 11.9.2017. Riikka Harkonmäki on oikeustieteiden maisteri, jolla on monen vuoden juridiikan alan työkokemusta. Hän on aiemmin toiminut lähinnä pankkialalla, mutta hän on hoitanut myös kaikenlaisia juridisia toimeksiantoja sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Vuosien varrella hän on kerännyt paljon kokemusta ja kasvattanut osaamistaan juridiikan alalla.

- ”Työskentelin muutaman vuoden Länsi-Uudellamaalla 2000-luvun alkupuolella, joten tämä tuntuu kyllä ikään kuin kotiinpaluulta. Jos mukaan ei lasketa puolen vuoden jaksoa, olen asunut Länsi-Uudellamaalla vuodesta 2002 lähtien. Yhdentoista vuoden Helsingissä työskentelyn jälkeen tuntuu todella hyvältä saada palvella yksityis- ja yritysasiakkaita Länsi-Uudeltamaalta ja miksei myös muilta paikkakunnilta”, Riikka Harkonmäki sanoo.

Monipuolista osaamista

Kirjanpito P-E Nyberg on vakiintunut yritys, joka on palvellut asiakkaitaan vuodesta 1988 lähtien. Vuosien varrella yritys on kasvanut, ja osaaminen kattaa nykyään monta eri toimialaa. Yritys työllistää kahdeksan kokoaikaista työntekijää. Nyt yritys on ottanut seuraavan askeleen ja tarjoaa juridista apua sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

- ”Kirjanpito P-E Nybergin henkilökunnalla on vankka laskentatoimen ja siihen liittyvien asioiden osaaminen. Olen hyvin kiitollinen siitä, että saan tehdä työtä ja saada tukea näin ammattitaitoiselta tiimiltä. Laskentatoimella ja juridiikalla on kuitenkin paljon yhteistä, ei vähintään koskien yrittäjyyttä ja verotusta”, Harkonmäki lisää.

Juridisia palveluita tarvitaan kaikissa elämänvaiheissa. Kirjanpito P-E Nyberg haluaa nyt tavoittaa sekä vanhat että tulevat asiakkaat. Tavoittaakseen laajemman yleisön, yritys on ottanut avukseen MR Median, joka on luonut graafisen profiilin uudelle juridiselle palvelulle, sekä auttanut yritystä saamaan näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. P-E Nyberg käyttää myös Place2Go:ta markkinointikanavana.

P-E Nyberg toivottaa kaikki asiakkaat ja kaikki toimeksiannot tervetulleiksi.

- ”Mikään asia ei ole liian pieni tai liian iso meille”, Nyberg huomauttaa.Lisätietoja koskien ota yhteyttä:
Marcus Nyberg, yrittäjä
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / Puh: 0400 527 458
Verkkosivu: www.bokforing.fi

Teksti: Celinda Byskata, MR Media Oy Ab / Kuva: Fotofabriken

Oletko koskaan miettinyt miten robottiruohonleikkuri voisi muuttaa elämääsi? Nyt kannattaa lukea tarina kolmesta, eri puoli...

Olet ehkä nähnyt seinätermostaatissa nimen Roth? Sama punainen logo näkyy myös usein pelipaidoissa ja urheiluareenoilla. ...

On olemassa ihanasti energisoivia ja inspiroivia paikkoja. Tiedät varmasti mitä tarkoitan. Hyvän olon ja turvallisuuden tun...

Mikä televisiomainos on sinun suosikkisi? Hellefilms Oy Karjaalta on hyvin todennäköisesti ollut osana juuri tuon mainoksen...