Varoitus

JUser: :_load: Käyttäjää ei pystytty lataamaan tunnuksella: 649

West-Drivers autokoulussa asiakas on keskiössä

Useimmat Länsi-Uudellamaalla asuvista tuntevat ja tietävät autokoulu West-Driversin, joka aiemmin tunnettiin nimellä V. Vainio. Vuodenvaihteen jälkeen yrittäjä Johan Forssell siirtyy vetämään autokoulun toimintaa. Uusista otteista huolimatta yrityksen toiminta jatkuu samassa hengessä kuin aiemmin. West-Driversin kantavana voimana toimii ammattimainen ja kokenut henkilökunta. Autokoululle tehdään nyt pieni kasvojenkohotus.

- Tulemme tekemään korjauksia ja pientä stailausta. Asennamme uudet ikkunateippaukset, ja laitamme ikkunoihin monitorit, joista näkyy ajankohtaiset asiat kuten alkavat kurssit. Tulemme myös MR Median avulla uudistamaan nettisivumme sekä luomaan suurempaa diginäkyvyyttä Facebookin, Instagramin sekä Place2Go:n kautta. Muuten toiminta jatkuu pitkälti entiseen tapaan, kertoo West-Driversin toimitusjohtaja Johan Forssell.

Helposti lähestyttävä

West-Driversilla asiakas on keskiössä. Tämä näkyy läpi koko toiminnan. Koulutukset ovat henkilökohtaisia, ja ne voidaan räätälöidä oppilaan tilanteen ja tarpeiden mukaisesti. Kaikki opettajat osallistuvat opetustyöhön, mikä tarkoittaa oppilaille monipuolista koulutusta.

- Panostamme vahvasti ajokalustoomme. Meillä on laadukkaat autot, mopot ja moottoripyörät. Näitä päivitetään ja uusitaan säännöllisesti. Autoissamme on kaikki mahdollinen tekniikka, kuten esimerkiksi navigaattorit. Tämä sen takia, että oppilaat saisivat kokeilla tekniikan käyttöä. Kaikillahan ei ole omissa autoissaan teknisiä lisävarusteita. Uutta ovat myös säännölliset toimistoajat. Aiemmin meidät on tavoittanut puhelimitse, mutta nyt voi tulla käymään toimistollamme, joku on aina paikalla maanantaista torstaihin klo 11-17. Lisäksi minut saa kiinni 24/7. Joskus joku tarvitsee pikaista apua, jos esimerkiksi ajokorttilupa raukeaa ja tarvitaan todistuksia tai muuta vastaavaa. Näissä tapauksissa autan mielelläni. Asiakas on meille tärkeä, Forssell painottaa.

Monipuolista koulutusta, vinkkejä ja neuvoja

West-Drivers autokoulu tarjoaa opetusta mopolla, moottoripyörällä ja henkilöautolla. Forssell on itse opettanut kaikkia ajokorttiluokkia, (mopo, moottoripyörä, henkilöauto, kuorma-auto sekä ajoneuvoyhdistelmät). Tämän ansiosta hänen opetustyössään on laajempaa näkökulmaa. Tänä päivänä monet autokoulut käyttävät opetustyössään simulaattoreita, mutta vielä simulaattoria ei löydy West-Driversin tiloista.

- Simulaattori on todella hyvä täydentämään niin sanottua perinteistä ajo-opetusta. Olen tutustunut moniin erilaisiin simulaattoreihin, mutta vielä en ole törmännyt sellaiseen, joka olisi niin hyvä, että haluaisin ottaa sen käyttöön. Simulaattoreita kehitetään kuitenkin jatkuvasti, ja varmasti meilläkin tulee olemaan sellainen käytössä jossain vaiheessa. Juuri nyt olen kuitenkin sitä mieltä, että oppilaat oppivat ajotaitoja parhaiten aitoa ajoneuvoa käyttäen, aidossa ympäristössä ja aidon liikenteen seassa, Forssell sanoo.

- Panostamme myös harjoitteluvaiheeseen ja syventävään vaiheeseen. Harjoitteluvaiheessa mennään koko ryhmän voimin ajamaan esimerkiksi Espooseen tai Vantaalle, jotta oppilaat saavat tuntumaa siitä, millaista on ajaa suuremmissa liikennemäärissä. Syventävässä vaiheessa keskitymme mm. taloudelliseen ajamiseen. Autoilun ja polttoaineiden kustannukset eivät ainakaan halpene tulevina vuosina, Forssell naurahtaa.

Suunnilleen yhtä moni ajaa itselleen mopokortin vuosittain kuin B-ajokortin. Mopo-opetus tuli pakolliseksi vuonna 2011, ja tämän jälkeen mopo-onnettomuuksien määrä laski 40:llä prosentilla.

- Joten on todella hyvä, että mopokoulutus otettiin käyttöön. Myös oppilaat ovat olleet siihen todella tyytyväisiä, Forssell huomauttaa.

West-Drivers aloittaa myös uutuutena ”Johanin liikennevinkit”. Forssell tulee säännöllisesti antamaan vinkkejä, neuvoja ja infoa ajankohtaisista, liikennettä koskevista asioista.

- Tällaisia voivat olla vaikkapa renkaidenvaihdosta muistuttaminen, kaupungin uusista liikennejärjestelyistä kertominen, sekä muista arkisista, mutta silti tärkeistä asioista neuvominen..

Forssell nostaa esille myös toisenlaisen vinkin, nimittäin autokoulun oman lahjakortin. Lahjakortin voi ostaa vapaasti valitsemalleen summalle. Lahjakortti on oiva lahjavaihtoehto esimerkiksi isovanhemmille, jotka haluavat antaa järkevän ja kestävän lahjan lapsenlapselleen.Lisätietoja koskien ota yhteyttä:
Johan Forssell, tj / liikenneopettaja
S-posti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / Puh: 0400 473 384
Verkkosivu: www.westdrivers.fi

Teksti: Celinda Byskata, MR Media Oy Ab / Kuva: Fotofabriken

Kaupungissa kaikki tuntevat hänet Leipurina. Kim Holmberg toteutti unelmansa ja perusti pienimuotoisen leipomon keskieurooppa...

Istahtaessasi katsomon penkille viisi minuuttia ennen ottelun alkua katsoaksesi Ekenäs IF:n kotiottelua lukuisat ihmiset ovat...

Mitä sinä ajattelet yrityksestä, joka on avoinna asiakkaille sopivimpaan aikaan, tarjoaa henkilökohtaista palvelua nettiva...

Ravintola sijaitsee erikoisessa kivitalossa keskellä viihtyisää puutarhaa notkuvien omenapuiden ympäröimänä. Kesäisin ...